Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

?en Dans Jentas Historie

Av alle dansekurs jeg gikk på gaten var min favoritt. Jeg elsket å danse, men det var et stort pluss med denne street klassen. Vi hadde en ny lærer og han var så varmt. Magrutor, verdens flotteste rumpe og sterke armer. Nam ... Men det som trolig bidro mest til å gjøre ham så varmt var vel at jeg så opp til ham. Han danset så bra og det er nok lys så at beundring forveksles med kjærlighet. Eller horni i dette tilfellet. Som jeg fantasert om ham ... Hvordan han ville komme opp til meg på slutten av dans klasse, presser meg opp mot speilet veggen og kysser meg hardt. Flere ganger i løpet av hver økt, fikk jeg disse tankene og følte at jeg var så varmt at det var varmt i ansiktet. Heldigvis, kan jeg skylde på rødhet på den fysisk krevende dans, de var alle røde og svett.Jeg kunne ikke unngå å se ham dypt inn i øynene mens han forklarte koreografier. Selvfølgelig lot jeg å ha problemer med å forstå trinn og bevegelser så at han måtte komme og hjelpe meg. Jeg likte følelsen av hendene på meg da han flyttet benet eller armen min så at bevegelsen ville være riktig. Han må ha lagt merke til at jeg ble tent på ham gitt hvor mye jeg lot som trenger hjelp med trinnene. Men han viste absolutt ingenting. Ikke at jeg forventet noe virkelig. Jeg var nitten, og han var nesten tjue år eldre og sikkert hatt kjæreste. Ikke at det ville stoppe meg. Jeg hadde en kjæreste selv om vi hadde et åpent forhold. Jeg fortsatte allikevel å møte ham for nesten et helt semester. Han lot som om det var regn.Men når semesteret begynte nærmet seg slutten, syntes jeg å merke små forskjeller i hans oppførsel mot meg. Når han ville vise meg fremgangsmåten slik , Forlot han hendene litt lenger enn nødvendig kroppen min. De gangene jeg så inn i øynene hans litt for lang så , Forlot han blikket lenger enn før. Noen ganger vil vi danse i små grupper, og deretter ble delt ved å peke på oss og sa et tall, blir de som har samme nummer en gruppe. Han gikk rundt i rommet levere ut tall og da han nærmet meg så han pekte ikke bare, men han la hånden på meg, i min korsryggen mens han sa: "Kristin, du er en gruppe på tre." Jeg elsket da han rørte ved meg.Det var bare en liten forskjeller som ingen andre i gruppen lagt merke til. Men for hver utseende eller berøring, var jeg varm inni. Hope, som hadde blitt sluppet i beundring avstand, ble vekket igjen. Kan det skje mellom oss? Han virket som en vifte. Jeg ville våge å ta det første skrittet til noe annet enn bare flørting, for eksempel, spør om han ville ha kaffe etter trening. Hva om han hadde en kjæreste og sa nei? Det ville være pinlig. Men han har sett på meg å gi meg tegn at han var interessert. Eller? Gjennom hele semesteret, hadde han ikke gjort noe, men nå som det var bare noen få ganger igjen så han hadde begynt å vise tegn på at han var interessert i meg. Eller jeg hadde trodd? Jeg følte meg nervøs og forvirret.Følgende dans klasse, tenkte jeg på ham og hva jeg ville gjøre hele tiden. Det kriblet i meg hver gang han så på meg og det var som å sjokkere meg når han rørte meg. Jeg ville ha ham. Jeg bestemte meg for. Jeg ville bo etter praksis og spørre om han ønsket å ta en kaffepause. Nederst på danseskole var en kafeteria, og det virket nok naturlig og uskyldig hvis jeg foreslo at vi kunne ta en kaffe der. Ett lite problem bare: hans klasse var den siste for dagen, og når det var over tretti i Kvelden ble kantina stengt for lenge siden. Men du kan selvfølgelig fortsatt være der selv om det var stengt. I tillegg til bordet, var det sofaer og puffer der, og alle pleide å henge ute, selv om den faktiske levering var åpen. Men kanskje det virket gjennomsiktig hvis jeg foreslo vi snack når det ble tydeligvis stengt.Jeg var så Tenning på ham og kunne virkelig se foran meg hvordan vi kysset og kjærtegnet hverandre. Jeg kunne nesten ikke vente til slutten av økten. Flere ganger måtte jeg stoppe og drikke vann for å så kult av meg. Min pust var tung, ikke på På grunn av anstrengelse uten spenning. Jeg må roe meg ned. Jeg følte jeg ville neppe være i stand til å hindre meg fra å forulempe ham på flekken. Jeg drakk litt mer vann. Hadde jeg noen gang vært så spent før? Sannsynligvis ikke. En hel semesters oppdemmet horni var inni meg. Nå som han hadde begynt å svare på mitt forsøk på tettere kontakt, startet den kontrollerte fasade jeg bygget opp til å vike for min begeistring. Kunne ikke leksjonen være ute snart?Tiden Segade gjennom. Jeg kunne ikke holde øynene borte fra ham. Tid etter Når øynene våre møttes. Han gjorde ikke ta øynene. Ja! Dette må bare gå veien. I utgangspunktet hadde jeg ikke egentlig tror mer enn det ville vi bare sitte og snakke, men nå har jeg planlagt aktiviteter som involverte mye mer fysisk kontakt enn bare samtale. Bare noen få minutter igjen av klasse. En siste gang med koreografien før det var tid for noen raske strekk. Jeg virkelig ville ha ham. Klassen var over. Jeg gikk opp."Hei, det var veldig bra i dag, jeg likte dette koreografi mye!", Sa jeg til ham, mens resten av klassen strømmet ut av hallen."Hva moro Kristin, og du er virkelig god, alt ser bra ut og jeg ser du har trinnene," svarte han."Takk," svarte jeg, følelsen av hjerteslag. Han var så varmt. Han fortsatte å pakke opp og sette ned sin vannflaske i sekken."Du gjør alltid stor koreografi, og det er så moro her, helt klart min favoritt klasse, "fortsatte jeg. Han så opp og smilte litt skjevt til meg. Jeg tok opp sine CDer og ga dem til ham, og han satte dem i posen. Da han stoppet og så på Meg."Har du tid ... Jeg vil gjerne snakke med deg om neste semester, hvilket nivå du ligger på og sånn. Du er veldig talentfull, "sa han og reiste seg med posen i hånden. "Hvis du har tid, så er det litt sent.""Ok! Jeg har ikke i et travelt så det er greit, »sa jeg og smilte. Ja! Jeg hadde ventet på dette for et helt semester, så Jeg hadde virkelig ikke jag et annet sted."Vi kan være i stand til å sitte der nede," sa han.Han gikk før meg ut av hallen og ned trappene. Jeg så på nakken hans mens du går. Han virket sjenert på Somehow han ikke hadde sett meg i øynene da han spurte om jeg hadde tid til å bo der. Men hans signaler kunne ikke mistolkes. Han ville ha meg, jeg hadde sett det i øynene hans under alle tidligere leksjoner. Kanskje han nølte fordi han var eldre enn meg. Men hei, kan en nitten år gammel vel være med en trettisyv år gammel uten at det er rart? Jeg ville, jeg virkelig gjorde. Blikket vandret ned over ryggen hans, og jeg så musklene spille under den hvite semi-transparent T-skjorte. Jeg ønsket å fange ham, slår ham rundt og kysse ham. Vi gikk ned til kantina. Det var noen jenter der allerede. Den skjærende syre på meg og lurte på hva jeg gjorde der med den stilige danselærer."Jenter, vi lukker nå så du kan komme tilbake igjen i morgen. "sa han til dem. De gikk og vi satt der de sat. Jeg stirret triumferende på dem og smilte høflig."Vel, som jeg sa så du er selvfølgelig veldig bra, og som du sikkert hørt, vil vi starte en yrkesdanselinje her. Jeg vil at du er ute for jeg er overbevist om at du har et bestemt sted, Kristin, "sa han og så meg inn i øynene mens han så alvorlig. Huh? Var det derfor han så på meg? For å se om jeg kunne gjøre det på danselinjen ... Og jeg hadde töntat meg og lot som jeg hadde problemer med trinnene. Selv om jeg ble tent på ham så dans var likevel mer viktig for meg. Men han hadde sagt at jeg var god i alle tilfeller."Å, hvor godt! Jeg hadde tenkt til å søke slik det føles godt å høre at du tror jeg kunne komme inn, "sa jeg og smilte stort. Bekymring over å ha gjort narr av meg selv slippe taket og jeg kom igjen på min hensikt i å snakke med ham på to."Ja, det var akkurat det jeg ville si," sa han sakte og så ned på bordsskvian. Nei! Vil han gå Nå? Kunne ikke tro det. Jeg sto opp før han hadde tid til å gjøre det. All min forrige nervøsitet var borte."Det var en ting jeg ville si," sa jeg fort."Hva så?" Han spurte, ser meg i øynene."Du er den hotteste fyren jeg har sett, og jeg vil ha deg," svarte jeg ærlig. Han stirret på meg og så veldig overrasket. Jeg gikk bort til ham der han satt og sto med bena hver side av stolen, og sank så Jeg satt på fanget hans. Han var fortsatt stirrer på Me. Jeg lente meg mot ham. Han kom for å møte meg og våre lepper rørte hverandre. Hendene på midjen min, en våt tunge tips på min underleppen. Tungen gled lenger inne å leke med meg, og jeg presset leppene mine hardere mot hans. Endelig! Jeg visste at jeg ville få ham til slutt. Med vanskeligheter rev jeg meg selv fra hans munn, men jeg måtte si det:"Du aner ikke hvor lenge jeg ville ha deg.""Jeg har ønsket deg enda lenger," svarte han med raseri i stemmen hans. Men egentlig, vi bør derfor ikke Jeg er din danselærer ... "Jeg silenced ham ved å kysse ham hardt og sulten. Hendene hans forlot livet mitt og begynte å kjærtegne ryggen min. Han tok hendene under skjorten min og sette dem direkte på huden min. Mens jeg satt overskrevs ham med magen min mot hans, følte jeg noe allerede hardt for å få større og hardere."La oss vi går opp til rommet igjen ... "Jeg hvisket i øret hans og stod opp. Hans posisjon var godt synlig gjennom de store bukser. Jeg vet ikke hvilken var mest opptenningsved; synet av sin hardhet eller det faktum at det var jeg som hadde utviklet den. Jeg snudde meg rundt mens han sto opp. Han omfavnet meg bakfra og kysset på siden av halsen min. Håret hennes ble feid bort, og jeg følte tungen kile meg i nakken."Mmm ..." Jeg pustet lav. Hendene hans vandret over forsiden av kroppen min, over brystene og magen. Igjen han brakt inn i hendene under skjorten min og fortsatte å kjærtegne meg. En hånd gikk ned og lå over det ene brystet, før den forsvant ned mot magen. Fingrene gikk inn under bukselinningen og gikk ned mot antatt kanten."Du er så ...." mumlet han inn i håret mitt, og jeg visste egentlig ikke høre hva han sa, og gadd ikke å spørre. Hendene på kroppen min, tungen hans i nakken min og hans posisjon presset mot baken min. Jeg pustet tungt og følte det pulserende pounding mellom beina mine."La oss vi går opp ... "hvisket jeg. Han slapp meg og jeg gikk mot trappen som ledet opp til rettssalen. Han fulgte tett bak. Jeg åpnet døren og det første jeg så var speilet veggen der refleksjon av hans brennende øyne møtte mine. Vi gikk inn i hallen, fortsatt med øynene låst på hverandre. Jeg kom på speilet, han rett bak meg. Han kjærtegnet baksiden av armene mine, starter på skuldrene og deretter fortsette nedover. Da han kom til hendene mine så han grep dem, trakk armene opp og plasserte hendene mine med håndflatene mot den kalde speilveggen. Med hendene fortsatt over min han lente seg over meg bakfra og presset kroppen hans mot mitt.Hans hardhet var ute i mellom mine rumpeballer og han begynte å bevege seg frem og tilbake. Vi begge hadde store posete joggebukse på oss Jeg følte omrisset av hans greie mellom beina mine, og måten den gikk frem og tilbake, helt klart. Bevegelsen gjorde at jeg gikk opp mot speilet så Jeg nesten trykke mot Ånden, og min tunge pust igjen spor av tåke på glass. Jeg snudde meg mot ham, og vi begynte å kysse. Vi startet på samme tid trekke hverandres skjorter, men jeg gjorde før, og kunne beundre hans veltrente magen og brystet. Deretter dro han av meg t-skjorte og träningsbh i et trekk, og så Jeg sto der foran ham skjorteløs."Vent litt, jeg skal plukke et teppe," sa han og gikk til den andre enden av hallen for å plukke en av de flate skumgummi matte som vi bruker når vi gjør sit-ups, for å unngå å måtte ligge på gulvet. "Legg deg ned." Jeg la meg på teppe og han kom og la seg ned på Me. Vi kysset og pounding inni meg, som delvis kom fra hjertet, og fra underlivet, ble sterkere da jeg følte hans fantastiske vekt på toppen Me. Hans munn vandret videre ned til halsen min og han vekselvis slikket og vekselvis kysset meg der. Jeg lukket øynene og nøt, og snudde hodet til siden slik at han ville få bedre tilgang. "Det er så nice ... ""Du er så Fin ... "svarte han. "Så myk, akkurat som jeg visste at du ville være. Jeg har tenkt på du så lang tid, men ... vi bør ikke gjøre dette ... "fortsatte han. Men han stoppet ikke slikker halsen min."Jeg bryr meg ikke, jeg vil ha deg.", Sa jeg raskt under et utpust.Hodet hans gikk ned og jeg følte hans myke munnen på brystet mitt. Det gled på til brystvorten, og han begynte å suge lett den. Det føltes fantastisk. Men jeg ønsket å kysse ham igjen, så Jeg gled ned og søkte munnen med mine. Den intense kyss gjorde det sugd ned der på meg og jeg følte at jeg ville ha ham i meg umiddelbart. Jeg begynte å skyte ned buksene så mye så mye som jeg kunne, men jeg var selvfølgelig fortsatt under ham så de kom ikke ned så lang."Ta dem av," sa jeg bestemt. Han adlød og trakk ned både hans undertøy og buksene med en hånd mens han lente seg på den andre. Jeg kikket ned. Hans kuk var like vakker som resten av ham. Det var enormt spennende å se hans erigert organ som peker på meg og vet at jeg snart ville få seg helt. Jeg dro av meg buksene og truser fulgt. Nå lå vi der naken på toppen hverandre. Jeg lå grep og trakk opp bena ved å bøye knærne. Hans hovne kuk var på min åpning. Jeg gled ned litt og følte spissen av ham mellom min kjønnsleppene."Jeg vil ha deg, kom inn i meg.", Jeg stønnet i øret hans."Du er så fin ... "sa han sakte. Han så meg inn i øynene, men lukket dem når han kysset meg. Jeg kysset tilbake hardt mens jeg stakk meg enda litt tettere og løftet bekkenet litt. Han begynte å gni pikken hans mot min hovne myke kjønnsleppene. Jeg spre min ben til å åpne seg mer for ham. Han stoppet i kyssing og jeg følte et økt press mot min åpning. Glans fant veien til meg, og med et lett puff gikk han."Ah ...", moaned samtidig. Med tuppen av pikken hans inni meg, begynte han å sakte trykk på resten. Selv om jeg var våt så Jeg var trangt og jeg følte tydelig hvordan alle hans nydelige kuk kom inn i meg."Mmm ...", jeg kunne ikke hjelpe, men stønne høyt, det var så fint. Han var ikke med hele veien inn, men han trakk seg nesten hele veien før han presset frem igjen."Ahhh ..." Jeg stønnet. Jeg nesten å gå under spenning. Jeg hadde ønsket ham så lang og nå i dette øyeblikk han var i ferd med å gli inn i meg. Med mitt bekken fortsatt et lite løft, tok jeg tak i rumpa hans med begge hendene og dyttet ham inn i meg mens jeg presset opp min mage. Resultatet var at han gikk hele veien inn og hele kuk ble begravet til roten inni meg."Ah", stønnet han høyt og overrasket. Men han kom seg raskt og begynte å bevege seg opp og ned over meg. Sukk av glede rømt meg fordi hver gang han midlertidig presset seg inn i meg."Er det fint?" Han spurte da han flyttet inni meg."Tror du virkelig om det?", Sa jeg og ordene blandet opp med min jamring. Han fortsatte å bevege seg opp og ned, frem og tilbake. Han var så fin inni meg, jeg ville bare skrike ut min glede. Jeg følte hans seg hele lengden gli inn og ut av min trange fuktighet. Han dyttet hans kuk inn i meg og jeg møtte hans bevegelser ved å løfte meg mot ham. Under høye stønn pumpet han på. Jeg spilte mine ben rundt hans midje, noe som så ut til å gjøre ham enda mer begeistret for han begynte å bevege seg raskere og raskere. Men så Han trakk seg ut."Snu deg rundt," beordret han. Jeg adlød og sto på alle fire da han trengt meg på nytt. Blir tatt bakfra ga opphav til nye opplevelser, og jeg stønnet høyt for hver sjokk."Det er så nice ..., "stønnet jeg og svane skjedde fordi han ville komme inn dypere. Han holdt meg ved midjen mens han kjørte pikken hans inn i meg mens han pustet høyt og spruter. Jeg presset meg selv tilbake for å møte hver stakk av hans harde kuk pumpes inn og ut. Plutselig trakk han den ut, men holdt det på min åpning. Hendene flyttet fra midjen min til min rumpe, og jeg følte tomlene var på min kjønnsleppene. Med hendene på rumpe og fingre på min åpning, trakk han til side for å åpne opp som meg. Penishodet, som forble på min fuktig åpning, ser innover, presser mot mitt åpnet hullet. Uendelig sakte presset seg inn i meg. Likevel sakte trakk han seg ut. Og så sakte tilbake. Tid etter Når han trakk seg helt ut til sakte trenge meg til min kuk var helt inne."Åå ..." Jeg stønnet. Den behagelige følelsen av hans Kuks hele lengden sakte presset inn og dro ut og deretter skjøvet tilbake ble nesten for mye for meg. Han ga ut min rumpe med hendene og sto i alle fire av meg, med hans kuk dypt inni meg. Plutselig begynte han å pumpe raskt og hardt. I motsetning til like venstre pikk knapt mine hull uten trykkes bare på innover. Med en vill vanvidd dunket han inn i meg. Det føltes fantastisk som han sto lent over meg og pumpet, og jeg kunne ikke hjelpe, men skrike ut min glede. Hans vekt presset meg ned og til slutt lå jeg på magen på teppe. Han lå på toppen meg og jeg lå flatt på teppe, noe som medførte at min klitoris ble stimulert når vaginal området gnidd mot teppet. Jeg trykket fremover for hvert skudd, og gleden var nesten overveldende."Det er så nice, holde det gående ... "Jeg klynket."Er det bra for deg? Det er så syk fint for meg ... "sa han. Hans munn funnet veien til halsen min fra alt håret, og jeg visste hvordan han bet meg lett som han kysset på siden av halsen min."Harder ..." Jeg stønnet. Han økte tempoet, og det føltes som han trengt dypere inn i hver sjokk. Jeg følte de kjente stikk biler i lårene."Faen ta meg hardere, hardere, oh du er så Fine ", ropte jeg. Han lå flatt på meg og lente seg med hendene mot gulvet for å knulle meg enda hardere. Hans mektige kuk jobbet fullt i mine trange hull, og han spratt på toppen meg når han pumpet inn og ut.I neste sekund orgasme over meg og det pulserende klem kraft lukket rundt hans store kuk som fortsatt gikk inn og ut med full kraft. Min kramper indre nesten dyttet ham ut, men han begynte å skyve på nytt og tid. Han stønnet høyt og jeg visste hvordan han trykket på raskere og hardere. Med et halvkvalt stønn, trakk han ut pikken hans, og jeg følte en varm strøm traff min åpning. Flere strålene treffer med høy hastighet. Jeg likte følelsen av hans ætt som falt ned mellom beina mine og den behagelige kjølvannet av mine hardt orgasme. Han kollapset ved siden av meg og pustet tungt. Jeg rullet over slik Jeg lå med ham. Jeg smilte til ham og han smilte tilbake før han lente seg frem og ga meg et dypt kyss. Jeg visste at jeg ville få ham ...
P>
Don't be the product, buy the product!

Schweinderl