Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

?dirty I Dusjen

Jeg kastet et raskt blikk på klokke, forlot en fjerdedel til å gå hjem. Det kriblet der nede når jeg tenkte på hva kvelden ville tilby. E skulle endelig komme hjem til meg igjen. Vi begge hadde mye arbeid nylig som har ført til at vi ikke har hatt tid til å bli sett. Men vi har ikke sluttet å være kåt for det. Flere SMS og MMS sendt, og ønske har nettopp blitt bygget på hele.

Jeg kom på meg til å sitte og tenke tilbake til sommer hot møter. Når vi kom bort fra grillen og opp i skogen, var vi litt beruset, og trodde vi gått opp langt nok, men tydeligvis ikke. Dagen etter at vi fikk vite at folk både hadde sett og hørt oss. Og den gang da Han bandt meg til sengen og ga meg orgasme etter orgasme.

Kunne føle min fitte var veldig hoven, forsiktig jeg stakk hånden under skjørtet hennes. Fingrene mine møtte den våte stoffet. Selv mine tights var blitt våt. Ble nesten flau. Tørkes fingrene mine på en serviett jeg hadde i en skuff, kastet den i søpla og skrape opp mine ting og ledet på toget.

Kunne ikke slutte å tenke hva han hadde planlagt i kveld. Han sa bare at jeg skulle ligge i sengen med den mest sexy undertøy jeg hadde. Jeg hadde allerede bestemt meg for hva jeg ville ha. Jeg vet han liker rødt, og bare en uke siden jeg hadde vært på min favoritt butikk og kjøpte en ny helhet. Røde spetshipsters endte på halve baken og en matchende rød blonde bh i balconettemodell som ble laget av en meget ren materiale. Man kunne skimte areola og brystvorten, men jeg trodde det ga antrekket en ekstra piff.Når hjem, kastet jeg av meg skoene raskt, gikk inn på badet og satt på dusje. Vil at det skal være rykende varm. Gikk inn i mitt walk-in closet og strippet av meg klærne. La ut antrekket mitt på stol og tok min badekåpe inn på badet. Gjorde i all hast på klokken og så at jeg hadde tretti minutter i Me. Det måtte være en rask dusj så Jeg ville ha tid til å bruke på noen mascara og gni kroppen min med en duftende lotion jeg fikk fra ham. Hadde alltid på meg da vi møttes, og det han anslått.Jeg gikk inn i karet og vannet var bare så varmt som jeg liker dem. Det sved litt på huden når de første strålene traff min nakne kropp. Selv om vannet var varmt så stivnet brystvortene mine. Jeg smilte for meg selv, gjespet og tok inn vann i munnen. La det flyte nedover haken mens jeg hevet dushtvålen. Klikket ut litt og tvålade meg. Deretter fortsatte med mitt lange hår til etter å ha produsert barberhøvel. Barberte fitta mi grundig og helt glatt akkurat som E som de. Gikk på leggene og armhulene. Elsker følelsen av å være helt barbert. Følte for å se så Jeg har ikke gått glipp av noe, og kunne ikke hjelpe, men stryker meg lett. La fingeren gli inn mellom min kjønnsleppene og opp mot klitoris. Gispet ved den minste berøring. Finger gikk opp og ned langs sporet, og deretter og deretter raste det inn i meg. Midt i kåtdimman trodde jeg at jeg hørte en lyd, hørtes ut som døren ble åpnet. Jeg frøs, ropte hallo men fikk ingen respons. Må ha vært min fantasi, eller det var naboen over som slengte døren.

Jeg fortsatte å kjærtegne meg, lukket øynene og stønnet litt enklere for meg selv. Da jeg åpnet øynene mine så jeg en skygge bak dusjforhenget. Hjertet mitt begynner å slå, jeg ble nervøs. Sakte trakk forhenget til side og der sto nå E naken og allerede rocke hardt. Jeg smilte, kysset ham, og lurte på om tiden var allerede syv. Han svarte at det var enda en kvart over.- Hvorfor var du ikke i sengen som jeg sa? Han sa med en sint tone.

- Ja, jeg glemte å fjerne den tiden. Måtte barbere. Du har en myk og glatt fitte? Jeg sa med en slu smil.

- Jeg vil straffe deg. Du vet det.Jeg nikket til ham. Likte da han tok kommandoen, men jeg var litt skamfull. Så ned, redd for å møte blikket hans.

Han løftet haken min og kysset meg. Leppene hans var veldig myk og fuktig. Våre tunger møttes, kjærtegnet hverandre, og han gikk inn i karet med meg. Vi spant rundt, og han sto under bjelken. Jeg tok såpe og begynte å skumme ham, gikk ned på kneet og tok sin hardt i hånden min. Kysset glans, kjærtegnet ballene hans samtidig. Klemt forsiktig og la en finger gli tilbake mot sin anal. Kjærtegnet forsiktig der mens jeg tok hans kuk i hennes munn. Sugd på hans kuk hodet og tok det dypere og dypere. Nesten hele veien ned til roten før jeg trakk den ut. Tok et fast grep om pikken hans og stryke den sakte mens jeg sugde det. Økt intensitet, sugde alt hardere og raskere. Så opp mot E og så hvordan han likte, fortsatte han i veggen, og med den andre hånden tok han et fast grep om halsen min. Bad meg gjespe og begynne munk erklære meg. Blir så ekstremt gnist når han er sånn fast. Hånden min gled ned til fitta mi, begynte å stryke meg selv. E gaggade pikken hans i munnen min, han elsket synet av meg som ville svelge kuk. Han vet hva liten kukslyna jeg er.

Han beordret opp jeg var å sette min fot på kanten av badekaret og gikk ned kneet. Kysset min våte og kåte fitte. Parted kjønnsleppene, tungen umiddelbart fant frem til klitoris. Med jevn bevegelse gjorde han meg nesten risting med glede. Han la en finger inn i mitt bankende fitte og umiddelbart fant min G-spot. Banging meg mens han begjærlig slikket min fitte. Presset hans ansikt mot hennes fitte, fortsatte han å slikke. Kunne føle min orgasme starte nærmer seg, stønne høyere og høyere. Fortalte ham å pulla meg hardere og raskere. Hele kroppen min bygd opp en skikkelig orgasme. Til slutt eksploderte jeg over ansiktet hans. Beina mine nesten banet vei, og jeg måtte sitte ned, utmattet og fornøyd. E reiste på opp og kysset meg. Smakte på min egen orgasme, deilig.

E rev meg opp igjen, la igjen sette min fot på badekar kanten og dyttet meg så Jeg Swan skjedde foran ham. Han spre henne min rumpe, spyttet på min anal og slikket opp. La hans kuk snuse på min fittöppning, følte seg nær ham. Prøvde å sikkerhets bakover Jeg endelig var i stand til å få føle ham inni meg. Men jeg gjorde ikke det. Han bare ler og fortsatte å erte meg. Han la glans gli i, trakk den ut like raskt. Hver gang han presset pikken hans lenger og lenger, men likevel han ertet bare. Trodde jeg var gal da han var i full kraft kjørte sin kuk hele veien til roten. Han tok et fast grep om hoftene mine og begynner å knulle meg. Utgangspunktet rolig, men snart han ble banket opp, og det ble vanskeligere og vanskeligere. Han slo rumpa big time tid og sa den lille ludder er jeg som liker å bli knullet hardt. Han tok tak i håret mitt og dro hodet mitt tilbake. Spurte meg gape, spytte i munnen min og kysset meg. Mine store bryster svaiet frem og tilbake, ga han hoftene mine og grep brystene i stedet. Fortsatte å knulle meg og kalle meg et ludder og hore. Jeg likte innsiden.

Han trakk ut pikken hans og ba meg om å sette meg på kanten av badekaret. Jeg gjorde selvfølgelig, som han sa. Han sto foran meg og rykket pikken min. Å hvor jeg har lengtet etter å smak hans sæd. Jeg prøvde å suge pikk, men han gjorde ikke tillate meg. La merke til at han begynner å nærme seg, så de på hans ansiktsuttrykk. Bare måper meg og ventet på sæd, elsker å få den i munnen. Men til min overraskelse, han lukket munnen min og fortalte meg å komprimere brystene. Selvfølgelig, jeg gjorde som han sa, ønsker ikke å skuffe ham. Presset dem sammen slik beste jeg kunne. Til slutt følte jeg de varme sæd landet på bryster. Beam etter stråle skjøt ut fra hans kuk på brystene mine. Da han var ferdig, tok jeg tak i pikken hans og sugde den ren. Mums. Og akkurat da jeg var i ferd med å begynne å slikke opp sperm fra brystene så han fortalte meg ikke til.- Jeg har en overraskelse til deg fordi du var så ulydig før.

- Hva? Jeg svarte med en bekymret tone i stemmen.

- Sitt på kneet og lukk øynene.Jeg satte meg ned i karet og lukket øynene. Lurte på hva han skulle gjøre. Følte hans kuk mot brystene og vannstrålen på baksiden. Og plutselig ble det varmt i bryster. En kåt og kriblende følelse fløy gjennom hele kroppen. Jeg åpnet øynene og så sin gule ray spylt rene brystene mine fra hans sperm. Jeg løftet brystene mine, og med en hånd jeg hjalp til å kjærtegne bort sæden. Han likte å se meg imot hans kyss. Jeg likte å se ham nyte, likte å være en god ludder.


P>
Don't be the product, buy the product!

Schweinderl