Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Siden Jeg Ikke Lenger Er Bekymret For Forholdet Mitt, Merker Jeg At Jeg Fylles Av En Helt Annen Type Uro.

Bekjennelser - del 3

Tungen glir frem og tilbake i kloften der nede, gnir klitten min hardt og leter seg innover i meg. Hun er pa vei nedover. Stemmen hennes er helt grotet. Siden jeg ikke lenger er bekymret for forholdet mitt, merker jeg at jeg fylles av en helt annen type uro. "Sa sexy", mumler Tove idet hun legger leppene mot mine. Sa kysser jeg hele ansiktet hennes og slikker henne pa halsen. Hun smiler ertende mot meg. "Mmm!

Heftig mote

Du forteller at du har hatt en hektisk periode, matte bare ut i kveld, men det er ingen kjente her.
Nar du vakner, reagerer du med sinne, at jeg lot deg sove over...du skal jo pa jobb.
Holder handa der en stund, kjenner fukten av deg gjennom stoffet, dette er ikke bare svette.Du smiler hele tiden, dette smitter ogsa over pa meg.. Vi elsker pa ny...i misjonarstillingen.Du trekker skjorta mi opp fra bukselinningen.
Du har en godt utringet topp som fremhever brystene dine, skjortelengden er anstendig.
Vi er ikke blant de yngste, det er fa pa var egen alder i lokalet.

La meg ned pa siden og kysset deg igjen samtidig som jeg begynte a utforske kroppen din med hendene. Nar du kommer til baken sa kan du ikke la vare a friste meg rund anus. Sa tar du for deg pikken.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl