Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Han Sirkler Rundt Med Tungen, For Han Drar Den Nedover Magen Min Og Stopper Opp Ved Bukselinningen.

Seinvakt

Na er det hans tur, strekker meg sa langt jeg klarer og drar av han t-skjorten, stryker hendene mine over den solbrune brystkassa! Alt var stengt og alle andre hadde gatt, og vi skulle bare fylle ut noen skjema for vi skulle lase oss ut.Han skjonner tegninga, "tror nok det er best at vi kler pa oss og drar oss hjem" jeg nikker og er ikke sa sarlig glad for det.Handen hans styrer hode mitt, frem og tilbake! Jeg kommer med et stonn og han lofter meg oppa bordet og drar ned bh`en min og omslutter brystvortene mine med munnen. han sirkler rundt med tungen, for han drar den nedover magen min og stopper opp ved bukselinningen. Tung pust og stonn moter den allerede kjempevate fitta mi, tunga sklir over blonde trusa og jeg kjenner at det skal ikke mye til for at jeg skal komme.

Dette er min forste historie. Buksa ligger i en hau rundt anklene, bokseren er fortsatt pa.

Men kyssene i halsen stopper ikke og jeg klare ikke a dra meg vekk, svikter helt i knarne og snur meg rundt.

En realisert fantasi


Kjaresten min sugde og slikket brystvortene mine.De er enormt erogene,og jeg
kjente hvordan saftene piplet frem der nede, samtidig som jeg runket pikken
hans.Mellom
larene hennes la kjaresten min.
En stol var plassert ved siden av senga, og jeg visste hva jeg skulle gjore.
Dette hadde vi fantasert om uttallige ganger.
Sa kom min 29.bursdag. Hun klemte litt til, og han stonnet hoyt. Kjaresten min knadde de tunge brystene hennes kraftig, loftete
dem opp og tok bystvortene hennes i munnene etter tur, og masserte dem med
tungen. kvinnen vred seg av vellyst mest hun ronket den stive pikken
hans.Han la den ene handbaken pa kjonnet hennes, og jeg kunne se at han
stakk en finger opp i henne.

En ekstra gave"sa han og forte den inn i musa mi. Jeg jobbet tiligvakt den dagen, og registrerte et
lurt blikk hos kjaresten min for jeg dro pa jobben.Jeg tenkte at det vanket
vel en overraskelse nar jeg kom hjem. han var flink med sanne ting,
kjaresten min. Jeg slikket opp de edle drapene av hjertens lyst, mens hun
jamrert seg og masserte sine egne bryster. smilte han
og dukket ned mellom larene hennes igjen.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl