Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Det Smakte En Blanding Av Syrlig Eple Og Salt Og Han Kunne Ikke Fa Nok Av Henne!

MC med massasje

– Pa rygg, kommanderer han. Inne i skinndressen har han en fullvoksen ereksjon. Jeg er ikke sa tung a be, men det en ikke sa lett i det trange teltet, nar stapikken min samtidig hekter seg bort i alt mulig.

 

Jeg rekker ut en arm og far apnet bagen hvor jeg har toalettmappa. Pa en scene ved siden av olteltet er et band i gang. Men jeg gjor som han sier, og kjenner de faste hendene hans vandrer over baken min. Et bluesband, jeg kjenner bassen dirre i hele kroppen, og den etterlengtede pilsen kjole liflig.

 

-          Kom, vi gar til teltet mitt, sier jeg.

 

-          Av med buksene og opp pa knarne, kommanderer han. Han blir med, og jeg tenker at dette er galskap, jeg er da slett ikke homofil, og na forsoker jeg a forfore en mann!

Martinien

Eieren var nemlig en flott kar i 30arene, med et gutteaktig utseende, og fortsatt solbrun hud etter sommeren som nettopp var avsluttet. Han pumpet og pumpet det hvite skummet sitt inni henne og hun tok villig imot.

Det var en vakker og mild host dag. Leila og Charles gikk sakte bortover pa stien mens de diskuterte kveldens program. Han kunne allerede narmest fole den myke huden hennes mot sin idet de sank sammen i det kokvarme vannet. Leila skvatt til ved den uventede smerten, men den ble raskt erstattet av nytelse og forventning til det som snart skulle komme.
Leila dromte seg bort igjen men ble raskt rykket tilbake til virkeligheten ved at Charles sank sammen i armene hennes og oynene hans glapp igjen sakte.
Der satt de lenge og bare not synet av hverandres klissvate hete kropper. " spurte han og tok handen hennes.

Hun kunne kjenne at Charles ble kat, den harde klumpen i buksen hans presset seg mot henne rytmisk og hardere etter hvert. Det smakte en blanding av syrlig eple og salt og han kunne ikke fa nok av henne!

Leila gikk bak han og not den fine utsikten hun hadde til den stramme rumpa til Chris, der han gikk og anstrengte seg for hennes skyld.

Gode straffer

En finger ble skjovet inn og masserte hardt pa g-punktet. Sa jobbet han seg nedover magen og lot den sirkle rundt navlen noen ganger for han lot den gli mellom larene. Na begynte det og koke over av irritasjon fra min side. Sa horte jeg en latter ved siden av meg og lyden ble slatt av. Jeg var nar pa og komme igjen for han dro seg ut.

 
Han smilte bare og ga meg en nesten ondsakpsfull latter for han kom bort til oret mitt a sa at dette bare var starten pa hva han skulle gjore med meg i dag.

Utopi

"Jeg mente ikke a vare sa hardhendt med deg, lille venn". ", stonner du. Jeg blir sa kat av maskuliniteten din at jeg jamrer meg igjen, som en lovinne som vil unnslippe en stor hanloves besittelse. Du merker at jeg er utalmodig og drar litt pa det for a erte. Brystene mine strutter kate mens jeg legger hodet bakover. Jeg vet jeg er sexy der svetten renner ned mellom de store ristende brystene mine og over magen min. ", sier du.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl