Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Runket Deg Forsiktig, Mens Jeg Lot Deg Gli Langt Ned I Halsen Min.

Elskov i det fri

Sittende over deg, vat, glatt og kat.

Vi kledde pa oss og du apnet kurven du hadde tatt med til oss og tok frem salat, kylling, ferskt brod og vin. Vi lo mot hverandre, men plutselig ble vi alvorlige begge to. Lente meg tilbake, gled litt lenger ut pa setet slik at jeg kom bedre til. Det var deilig a kjenne pikken din mot apningen min, jeg presset meg mot deg, fikk deg ikke fort nok inni meg. Men a stikke av fra det rotet mitt var lettere sagt en gjort, jeg hadde 4 rapporter jeg matte skrive, sjefen hadde innkalt til krisemote klokka 16 og ..... men pokker heller. Du pustet meg i nakken og hvisket at jeg var deilig. Runket deg forsiktig, mens jeg lot deg gli langt ned i halsen min. Åpnet meg opp for deg slik at du kunne se hvor vat jeg var.

Truselos: Ritas versjon

jeg sendte en voldsom ladning langt ned i halsen hennes, hun svelget hver eneste drape jeg gav henne, ingen ting rant pa utsiden sa jeg fortsatte a pumpe og pumpe, orgasmen var voldsom, aldri for hadde jeg kommet sa voldsomt eller sprutet sa mye, sa nar hun flyttet munnen sin og lot meg sprute resten over magen og musa hennes var elskovstimen fullendt for min del. "Jeg klarer ikke a holde meg, jeg ma kommer, herregud som jeg kommer, apne opp munnen din, jeg vil komme i munnen din" Hun stonnet og skrek om hverandre, blodet bruste i kroppen min, pikken min verket og jeg slikket og sugde som jeg aldri for hadde gjort. Hjertet mitt dunket, pikken dunket og det svimlet for meg. Det ble fullere og fullere pa trikken og enda mer varmt ble det. De har en egen mate a vare pa, modne, kvinnelige, sensuelle, smafrekke og herlig kate.Handen hennes holdt pikken min, drog forhuden nedover og blottla pikkhodet, det piplet blank vaske av meg, og hun lot tungen gli sakte over tuppen, jeg stonnet hoyt, det var som ild som pirret meg.

Ryggraden min ble kald, og jeg kjente det dunke i musa. Det var hardt og sultent, og da jeg fant veien ned i bokseren grep han tak i sengegavlen over hodet sitt. Dessverre visste jeg ogsa at om vi ble for lenge, ville folk begynne a banke pa dora og avbryte oss. Men jeg folte meg fin i den, og det florlette stoffet gjorde sommerheten enklere a takle. Jeg er da en gentleman, flirte han.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl