Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Sakte Kom Spenningen Krypende Mens Tiden Gikk Og Hun Undret Seg Hva Han Hadde I Tankene.

Pa besok

Jeg ble nesten lammet nar hun sa " Jeg vet det. Monica slikker forst meg ren for hun slikker i seg drapene som Anne hadde fatt i ansiktet. Hadde mange ganger fantasert om sex med henne, men det hadde bare blitt med tankene. Etter a ha tenkt litt sa fant jeg ut at det var lenge siden jeg hadde besokt Monica som var en god venninne av meg som bodde en ca 30 minutt kjoring fra meg.Det har enda ikke gatt for meg sa jeg far beskjed om a legge meg pa ryggen for det skal ta hand om meg. Tenkte pa veien at jeg kanskje burde ha ringt for a sjekke om hun var hjemme. Sier hun uten a se pa meg. Na vil jeg smake pa henne og senker hodet sann at jeg kan bruke tungen pa hennes klitoris. Ta meg hardere sier hun. Jeg har det flotte brystene foran ansiktet sa jeg suger og sma biter i vortene. Jeg gjor tungen stiv og forer den inn i hennes ventende kjonn. Liker du det du ser?"

Hemmelig besok

Jeg lar han fa mer. Hun drar av meg toppen og bh-en min ogsa. R smiler til meg og lurer pa hva jeg gjor utenfor doren hans. Jeg lar henne vite at jeg liker det. Hun lar handen min befole brystene hennes i det jeg lener meg over og kysser henne like lidenskapelig som jeg hadde kysset R minuttene for. Jeg tar meg selv i a tenke pa henne pa denne maten. Der star min R og ser overrasket ut.

Frisortimen


Etter en liten stund med lidenskapelig kyssing, begynte kun a kysse meg over hele kroppen, sakte men sikkert arbeidet hun seg nedover til kuken min. Jeg merket at hun skvatt til, i en brokdel av et sekund angret jeg meg fryktelig, hva hadde jeg gjort. Hun lurte pa om jeg hadde kjareste, og det svarte jeg som det var, nei, pa. Da la jeg merke til at hun hadde stive brystvorter, noe som jeg synes er veldig deilig a se pa. Vi la og kysset og befolte hverandre, jeg kjente den vate fitta hennes mot magen min, og det var nok noe som hjalp til med a fa meg klar igjen temmelig fort.
Jeg begynte nede ved fottene og smurte hver millimeter av kroppen hennes inn. Jeg var 17 ar, og hadde sommerferie.

Kaldt stal mot het hud

Han strok med den spisse enden bort, sa saksa ikke skulle stikke. Hun visste at hun var vat i skrittet na, at trusekilen var dyvat. Han satte pa en rolig cd i anlegget og gikk ut. Klarte ikke lenger a sta i ro da saksa tok det siste jafset i halslinningen - og han kunne apne den. Saksa at seg vei gjennom bomullsstoffet med gradige lyder, for hvert kutt han gjorde ga det gjenlyd i underlivet hennes - det snorte seg sammen i iver og spenning. Hun sto med begge fottene flatt pa gulvet. Sakte kom spenningen krypende mens tiden gikk og hun undret seg hva han hadde i tankene. Han kjente musklene melke fingrene, folte kroppen skrike etter a bestige henne og klarte ikke vente lenger. Fingrene kjalte med haret i nakken hennes mens han kysset henne dvelende, et kyss hun besvarte med en iver han aldri tidligere hadde merket hos henne.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl