Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Kanskje Leser Du Tankene Mine?det Hisser Deg Alltid Opp A Fingre Med Musa Mi.

Deilig biltur

Jeg skjelver i orgasme mens fingrene dine loser meg igjennom, og for jeg har kommet tilbake trenger to fingre dypt inn og koser seg en liten stund i all fuktigheten og de myke, melkende veggene.Jeg har kontroll na, og holder rattet med en hand mens jeg strekker meg etter pikken din. Kanskje leser du tankene mine?Det hisser deg alltid opp a fingre med musa mi. Det ville vel bragt deg for fort fram og odelagt moroa, tenker jeg. Du legger trusekilen pa plass og slikker fingrene dine rene mens du runker. Handen din har nadd helt opp til det varmeste.

Jeg oppdager plutselig at larene mine har bestemt selv.

Fjellrypa

Det hadde han ikke.Sa han matte vel ga ned igjen for det ble morkt..Puppene hennes var det ikke noe galt med, for de var faste, runde og noe storre enn venninnens..Magen var flat, og hoftene var ogsa fine.
Tankene begynte a vandre mens hun satt slik. Hvordan skulle livet noen gang bli det samme igjen? Han legger seg over henne, og lar pikken sakte gli inn i henne. Hun kan kjenne at han har en stripe har fra brystkassen ned mot navlen, og hun lar fingrene folge denne stripen litt opp og ned. Hun har vatservietter i sekken, sa hun torker av seg det meste av vaskene deres for hun kler pa seg..Begge er stille, og det virker som de egentlig er litt flaue over hva de har gjort.

Rorleggeren

Han kunne ikke ha en annen mening med dette sitt skaperverk.Skulle likt a se fitta di, barbert rundt kjonnsleppene, og bare en smal stripe med har pa venusberget.
Vi star under stralen, omslynget, i et tungekyss, vatt, men ikke bare av vannet. Jeg kjenner kjonnet mitt vokser, det legger seg pa plass mellom larene dine, presser mot skamleppene, stryker deg over setet, trykker deg inntil meg, hardt, boyer meg litt ned, tar den ene brystvorten i munnen, suger pa deg, biter den lett, kjenner den vokser i munnen, napper i den. Etter ti minutter var han ute av doren, og vi kan fortsette a vare halvnakne i stuen.
Du sitter overfor meg, jeg stirrer betatt pa dine nakne, fullmodne bryst, skulle likt a pult deg mellom disse, hentet opp safter fra ditt kjonn, smurt mellom brystene, lagt kuken i mellom og latt den gli frem og tilbake, at leppene dine omsluttet den ved hvert stot..-kvinner er for fint laget til a ga i klar, tenker jeg.
Jeg kjenner kuken legger igjen en drape pa innsiden av det venstre laret mitt, den er bare halvstiv etter var siste omgang, men villig til nye dyster..
Du vil ha den bakfra, stiller deg med baken mot meg, holder fast i vannkranen, jeg har lyst pa det bakerste hullet ditt, men fitta er sa god..jeg presser meg pa nytt inn, boyer meg forover og knar brystene dine.
Studerer kroppen din, linjene, det finnes ikke et finere visuelt skue enn en naken kvinnekropp.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl