Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Samboeren Var Ikke Sa Begeistret For Forslaget, Men Matte Bare Akseptere Det Denne Gangen..

Jeg hadde sett henne for.

Sprutet sa jeg trodde det aldri skulle ta slutt.

Bjorn stakk handen inn under skjortet «kjenn hvor vat hun er». », men hun bare lo det bort.Jeg oppfattet ikke med en gang at det var meg hun smilte til og smilte ikke tilbake. Jeg kjente brystvorten hennes stivne mot handflaten.».

Frokostblanding

Jeg nikket samtykkende. Pa siden, jeg bak deg, den ene armen min
under nakken din - lett masserende over det ene brystet ditt, og den andre
armen rundt livet og nedover mot den herlige klitten. spurte du. Jeg beveget hoftene mine - i den grad jeg kunne bevege meg - i
takt med ditt sug, pustet svart tungt, fikk stonnet frem "jeg kommer, jeg
kommer", men du enset det ikke. Du presset den glatte fitta di ned mot munnen min, og slik at
nesetippen min berorte klitten. Klarte nesten ikke a puste, men holdt ut til du var ferdig med
orgasmene.

Fra strupen din horte jeg dype stonn mens kroppen din begynte a skjelve og
fitta di presset enda hardere - om mulig - mot meg. Du beveget
underlivet ditt mot munnen min slik at jeg fikk suge i meg saftene dine,
samtidig som nesetippen masserte klitten.

Jeg kjente at jeg var kjempekat, og hadde kun tanker om a fa sendt avgarde en kjempeladning med kusesmoring sa langt inn i denne kate grotten som mulig. Det var ikke mange sekundene hun trengte for a fa kukken min til a sta i stram giv akt, og selv om mine 19 cm og relativt tykke kukk hadde ett spesielt stort hode montert pa i toppen sa klarte faktisk Lene a fa hele staken inn i munnen.

Guttungen hadde fatt skoyter til jul, og jeg matte tilbringe noen timer pa isen sammen med han. Pa innsiden kjente jeg peisvarmen sla mot kinnene som sma piskeslag, fordi de allerede var pa full fart mot forfrysning...Lene gjorde ingen tegn til a komme oppi badestampen, ei heller komme innenfor rekkevidde.

...endelig var julen over.., pynten var tatt ned fra vegger og bord og stuet inn i de samme eskene som alltid hadde vart i bruk til dette formalet. Det var nesten rart a se hvordan mine overfylte baller nesten la som en splittet madrass under min normalt sett ganske godt utrustede forplantningsstav. Ett godt fast grep rundt kanten av sengen gjorde Lene klar til bestigning, og uten mer forvarsel trykket jeg kukken inn i henne helt til jeg kjente at ballene motte hud. Jeg visste vel innerst inne at returen kom til a bli ett vanvittig slit, i sokkelessen over isen.

... hvor kom hun fra ? Samboeren var ikke sa begeistret for forslaget, men matte bare akseptere det denne gangen..

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl