Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Synet Og Tanken Gjorde Meg Plutselig Utrolig Hard, Og Jeg Matte Ga Med Raske Skritt Smatt Foroverboyd Rundt Hjornet Av Kiosken For A Prove A Temme Stapikken Min.

Stuebjelken

Kjenner at trykket bygger seg opp, sa jeg stopper deg og legger deg ned i sofaen. Jeg ser pa formen din og spiller en hel "film" i hodet. Kysser deg omt over hele musa di og jobber meg innover. Jeg lar deg suge meg rolig bittelitt, for jeg reiser deg opp og lener deg med ryggen mot bjelken. Knappene apnes sakte etterfulgt av at buksene dras ned sakte, mens jeg kysser meg vei nedover med buksa.

Naturist debut i syden

Og jeg ma innromme at han hadde en imponerende pikk der den svaiet over kona og dotrene. Jeg fikk av meg alle klarne og la meg pa handkledet mitt og not friheten og spenningen ved a vare naken sammen med sa mange andre.

Jeg fant meg fort en plass rett bak en familie fra Sverige. Den svenske moren satt oppreist sa jeg kunne nyte synet av de store nydelige puppene hennes.
Deilig var den..

Jeg var altsa pa ferie pa Lanzarote og jeg var der mest for a besoke min storesoster og hennes familie som har bodd der i snart 20 ar. Sa hun spokefullt uten a slippe blikket fra det som na var en veldig erigert og pulserende kuk.Nar jeg hadde gjorte det var ting under kontroll igjen og jeg kunne ga tilbake til handklet mitt uten a skremme folk pa veien.Jeg star der et oyeblikk i mine egne tanker nar jeg plutselig horer en lys svensk pikestemme si: Matte du ogsa tisse? Synet og tanken gjorde meg plutselig utrolig hard, og jeg matte ga med raske skritt smatt foroverboyd rundt hjornet av kiosken for a prove a temme stapikken min. Og selv om det var veldig koselig, ville jeg utforske oya litt alene da det var gatt et par dager.

Det jeg na skal fortelle om skjedde tidligere i sommer da jeg var pa ferie pa Lanzarote.

Hevnen er sot??"Din tur" smiler han og lofter meg opp. Joss, tenker jeg for meg selv, den tilsynelatende unge mannen har med et blitt en skikkelig flott fyr og den "kroppen" Jeg smiler med munnen full av kaffe, fint a fa noe flott a se pa, nar en forst skal betale masse penger.

Han stonner hoyt nar jeg finner frem sapen og begynner a sape ham inn med sakte og forsiktige bevegelser over skuldrene og den harete brystkassen hans.

Han snur meg rundt slik at ryggen min er mot magen hans og jeg kjenner lemmet hans mellom skinkene mine mens hendene hans vasker brystene mine varsomt.

"jeg er elektrikeren du har bestilt" svarer han, og jeg kan jo ikke annet enn a slippe ham inn.

Jeg, min elskerinne og fotografen

Tungen foltes som ild mot pikken min nar du gled sakte oppover skaftet, fulgte den bankende blodaren helt opp til pikkhodet.

Det var herlig a se leppene dine klistre seg til dildoen, Hege holdt den for deg mens du gled lenger og lenger ned pa den.

Jeg hadde ikke tenkt tanken ferdig en gang for Hege reiste seg og sa du var klar nok for meg.
Jeg var helt pa toppen av hotellet og det oste av luksus overalt. Hendene hennes gled over ryggen din, over hoftene dine og Heges oyne var blanke og kate. Jeg ante ikke hva som ventet meg og ikke hadde jeg vart pa dette hotellet for heller. Jeg lengtet etter a legge deg ned pa sofaen og slikke deg, smake pa den himmelske deilige musa di.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl