Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Etter Dette Folte Jeg Meg Utblast Og Tomt, Og Startet Med A Kle Pa Meg.

Nattbading part 1: Feriestart

Han var ganske hoy og muskulos til a vare bare 18 ar. Hvordan var han egentlig?Med den andre handen kjalte hun med brystene og klop litt i vortene. Hvis ikke det ordner seg til sommeren, skal jeg hjelpe deg. Glad i deg, hilsen Gro".At han hadde vart en skuffelse i sengen gjorde egentlig hele historien mer patetisk.

Ikke under juletreet

En pakke batterier var teipet fast pa baksiden av esken, han tenkte na pa alt ogsa, da!Jeg fant fram den store, runde pakken og begynte a pakke opp.

En sammenrullet, oppblasbar idiot. Og jeg var veldig, veldig glad for at han hadde gitt beskjed om a ikke legge gaven under juletreet!Det kunne se sann ut, pa storrelsen av pakken. Det var na jeg oppdaget at kjaresten min var en liten djevel i engleham. Jeg tilsynelatende tuslet i seng, men innvendig var jeg spent som en fiolinstreng og folte trang til a styrte til rommet.Han holdt rundt og runket mens han stirret pa det jeg gjorde.Bena skalv svakt mens mus og underliv eksploderte, og jeg kjente elektriske stromninger jage rundt i kroppen - helt ut til tarne og fingerspissene, mens haret reiste seg pa hodet. Det kilte og sitret langt inn i underlivet.

Klubbvenninnen

Hun kikket pa meg og sa "Herlig! Hun lurte pa om hun kunne sitte ved siden av meg, for en litt smaluguber type hadde fulgt etter henne fra festen, og hun var litt smaredd.

Etter dette folte jeg meg utblast og tomt, og startet med a kle pa meg. Sa lurte hun pa om jeg sprutet sa enorme mengder hver gang.


Vel inne satt vi oss i stua med hver var ol og en sigarett, og ble sittende og skravle om lost og fast.

Na har du en sjanse du kanskje aldri far igjen"
svarte
jeg henne.
"Sex on the beach. Hun bevegde seg deretter over til Jonas og tok
noen imponerende drag av lengden i munnen. "Noen som vil ha en drink?

Det var faktisk lysere enn hva jeg hadde trodd pa stranden, mye takke vare
alle lysene fra gaten og neonlampene pa takene. Jeg vet at hun er svak for svenske, blonde gutter og ventet
spent pa svaret.

Bekjennelser, del 1

Det hadde jeg aldri opplevd for, sa kroppen fikk nok et sjokk, og orgasmen stilnet av for den var ferdig. Men uansett hvor godt jeg hadde det, klarte han a forhindre at jeg fikk orgasme. Jeg stonnet og grat og lo om hverandre mens han tok meg i lange tak. Hun er en slaende kontrast i seg selv med det morke haret og den lyst kremfargede huden, og mange kvinner ville drepe for a fa en figur som hennes; slank og veltrent, men likevel myk og frodig, sarlig i brystpartiet. Jeg sa gryende sinne og skuffelse, som snudde til selvsikkerhet og stolthet da jeg la handen tilbake der han hadde plassert den.

Fangevokteren

Hun snorte opp sine egne bukser og sto sa naken foran ham. Hun kunne se adamseplet hans bevege seg og brystkassen heves idet lungene ble fylt med luft.
"Hei, prest," sa hun lavt og presten rettet ryggen sjokkert.
De sa bratt mot doren, motte prestens blikk og stivnet. Han tok imot leppene hennes, kysset henne varsomt og kjente kroppen falle til ro etter ekstasen.
"Jeg klarer ikke stort mer," hvisket han.Hun stakk ut tungen, strok tungespissen lett over den lille spalten overst pa hodet og smilte da han rykket i kroppen ved beroringen. "Selv om dette var et forheksende godt nummer.""Skjar meg los, skynd deg."Han fikk tak i larreimen pa pisken ved a strekke ut tungen og hente den inn, for han bet i den og trakk pisken ut av henne. Med en hand strok hun over kjonnet sitt, stonnet svakt da hun kjente hvor vatt det var.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl