Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
wrightqpqe

Knepper Sakte Opp Knappene I Buksa, Og Hun Hjelper Til Med A Lofte Rumpa Nar Jeg Tar Av Henne Den.

Forste gangen

Jeg har alltid fatt hore at jeg er stor, men na foler jeg meg sa stor og hard at jeg nesten blir litt bekymret. Andre morsomme og alvorlige pa en gang. Det er alt.

Legger meg pa rygg, og far deg over meg. Knepper sakte opp knappene i buksa, og hun hjelper til med a lofte rumpa nar jeg tar av henne den. Tenk om… Nei, ikke tenk sann Havard!! Til slutt ma jeg lofte deg bort, har ikke lyst til a komme riktig enda. De deiligste lepper du kan tenke deg, fyldige og saftige.

En sommerdag

Han ber meg om a fortsette. Brekker av en bjorkekvist fra en liten spinkel bjork. Jeg hadde fatt for meg a ga en tur. Spruter all saden sin inn i meg. Ned pa alle fire.

Ned til den vate fitta. Kom hit, sier han bratt. Flink jente det, sier han smilende. Han bare ser pa meg, gransker kroppen min, bevegelsene mine. Bruk meg som du har lyst og vil. Jeg vil bort til han, smake pa den stive, flotte pikken hans.

En handyman, del 3


- Hva tror du skal skje na? Jeg grosser av forventning.Inn skal det. Et digert elghode dominerer den ene langveggen.
- Jeg trodde du visste det.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl